TrueLife HairDryer D3 fén

Nové
CENA S DPH
39,90
Kód produktu: 480851

POPIS: TrueLife HairDryer D3 fén


Dostupný domáci kaderník

Starajte sa o svoje vlasy s profesionálnym prístrojom. Fén s ionizátorom TrueLife HairDryer D3 prináša kúsok kaderníckeho salónu priamo do vašej kúpeľne. Jeho motor s technológiou TrueLife UltraFlow dosahuje výkon až pôsobivých 20 000 otáčok za minútu. Ionizátor s technológiou TrueLife UltraIonic vyžaruje približne 40 miliónov záporných iónov pre jemné a zdravé vlasy bez ohľadu na to, ktorú z 2 rýchlostí a 4 možných teplôt použijete. Aktuálne zvolená teplota je indikovaná farebným LED krúžkom okolo tlačidla. Technológia TrueLife ConstantHeat zabraňuje kolísaniu teploty, čím poskytuje vašim vlasom ešte väčšiu ochranu. Balenie obsahuje aj magnetický koncentračný nástavec na cielený styling. Fén má veľmi tichý chod a vďaka ochrane proti prehriatiu je aj bezpečný. Odnímateľný prachový filter poteší ľahkou údržbou, pretože ho stačí odskrutkovať a vyčistiť. Samozrejmosťou je aj dostatočne dlhý kábel.

O produkte

  • Výkonný a starostlivý pomocník
    Fén TrueLife D3 pracuje rýchlosťou až 20 000 otáčok za minútu vďaka výkonnému motoru s technológiou TrueLife UltraFlow a o vaše vlasy sa postará ako profesionálny kaderník. Ku krásnym a zdravým vlasom prispieva aj ionizátor s technológiou TrueLife UltraIonic, ktorý vyžaruje približne 40 miliónov záporných iónov pôsobiacich až do vnútra vlasov. Vlasy vďaka tomu vysušíte za kratší čas a pri nižšej teplote, ktorej aktuálne nastavenie indikuje farebný LED krúžok okolo tlačidla. Modrá farba označuje studený vzduch, zelená normálny, fialová teplý a červená horúci.

  • Fénovanie, ktoré chráni vlasy aj pokožku
    Klasické fény zvyčajne vlasom príliš neprospievajú, fén TrueLife HairDryer D3 však funguje inak. Tento výkonný prístroj je vybavený pokročilou technológiou TrueLife UltraIonic, ktorá rýchlo a šetrne vysuší aj polodlhé a dlhé vlasy. Technológia TrueLife ConstantHeat zase udržiava konštantnú teplotu počas celého sušenia, aby sa zabránilo poškodeniu vlasov. Tie tak vyzerajú zdravšie, lesklejšie a jemnejšie bez ohľadu na to, ktorú zo 4 prednastavených teplôt použijete – studený, normálny, teplý alebo horúci vzduch. Na výber sú aj dva rýchlostné stupne, normálny alebo vysoký.

  • Používateľský komfort
    Nielen funkcie, ale aj bezpečnostné a používateľsky prívetivé vlastnosti robia tento fén nenahraditeľným. Súčasťou balenia je magnetický koncentračný nadstavec, ktorý umožňuje fénovať na konkrétne miesto pre dokonalý styling bez narušenia účesu. Manipulácia je jednoduchá a rýchla vďaka magnetu. Čistenie je podobne jednoduché – stačí odskrutkovať a vyčistiť prachový filter v hornej časti fénu. Fén má tichý chod,ktorý je až o 50 % tichší ako bežné modely a bezpečnejší vďaka ochrane proti prehriatiu. K pohodlnej manipulácii prispieva aj 1,8 m dlhý prívodný kábel.

  • Farebný LED krúžok
    Tlačidlo fénu je vybavené farebným LED krúžkom, ktorý zobrazuje aktuálne nastavenú teplotu. Studený vzduch označuje modrá farba, normálny vzduch zelená, teplý vzduch fialová a horúci vzduch červená farba.

  • Ionizátor s technológiou TrueLife UltraIonic
    Ionizátor vyžaruje približne 40 miliónov záporných iónov, ktoré rýchlejšie odparujú vlhkosť z vlasov aj pri použití nižších teplôt, a to aj pri polodlhých a dlhých vlasoch. Vlasy sú zdravšie, vyživené, jemné a lesklé.

  • Magnetický nadstavec
    Fén sa dodáva s koncentračným nadstavcom, ktorý môžete rýchlo a jednoducho pripojiť vďaka magnetu. S jeho pomocou môžete vyfúkať a upraviť len konkrétne miesto bez toho, aby ste narušili účes, a vytvoriť tak styling podľa potreby.

  • Funkcia konštantnej teploty
    Vďaka technológii TrueLife ConstantHeat fén dokáže udržiavať konštantnú teplotu počas celého sušenia. Keďže teplota nekolíše, vlasy a pokožka sú chránené pred poškodením, prehriatím alebo vysušením.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť motora je až 20 000 otáčok za minútu, ale zároveň je sušenie veľmi šetrné k vašim vlasom
  • Fén možno nastaviť na jednu zo štyroch teplôt vzduchu – studenú, normálnu, teplú a horúcu – pomocou jediného tlačidla
  • Fén je tiež veľmi príjemný na používanie, pretože je až o 50 % tichší ako bežné fény
  • Fén nevyžaduje špeciálnu starostlivosť, prachový filter, ktorý sa nachádza v hornej časti zariadenia, možno ľahko odskrutkovať a utrieť
  • Potrebnú bezpečnosť zaručuje bezpečnostný zámok, ktorý zabraňuje prehriatiu fénu

Technická špecifikácia
Menovité napätie 220V-240V~
Menovitá frekvencia 50-60 Hz
Menovitý výkon 1600 – 1800 W
Hlučnosť Neuvedené
Rýchlosť fúkania do 60 km/h
Dĺžka napájacieho kábla 1,8 metra
Čistá hmotnosť 505 g (bez nadstavca)
Rozmery 240 × 81 × 100 mm

Obsah balenia:

  • Fén TrueLife
  • Koncentračný nadstavec
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na TrueLife HairDryer D3 fén

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky