Salente LadySteam, ručný naparovač odevov a hygienický čistič 2v1

Nové
CENA S DPH
35,80
Kód produktu: 476025

POPIS: Salente LadySteam, ručný naparovač odevov a hygienický čistič 2v1


Zvládne každý typ tkaniny

Ručný naparovač odevov Salente LadySteam si poradí s každým typom materiálu od štandardnej bavlny cez chemické vlákna, ako je polyester alebo viskóza, až po jemné materiály, ako je vlna, ľan alebo hodváb. Horúca para je veľmi citlivá na oblečenie a pôsobí veľmi rýchlo a účinne.

O produkte

  • Naparuje a narovnáva - doma aj na cestách
    Potrebujete rýchlo vyžehliť pokrčenú košeľu alebo šaty, vyrovnať záhyby na oblečení alebo narovnať pokrčené záclony a závesy? S ručným naparovačom Salente LadySteam to nikdy nebolo jednoduchšie a rýchlejšie. A čo viac - nepotrebujete žehliacu dosku! Tým však možnosti prenosného naparovača Salente LadySteam nekončia - zbaví vás aj nepríjemných pachov z matracov, posteľnej bielizne, čalúnenia, vankúšov a detských plyšových hračiek. Jeho hmotnosť je len 560 gramov, čo ho robí ideálnym na použitie na cestách. Stalo sa vám niekedy, že ste ráno vstali v hoteli a zistili ste, že vaša košeľa, oblek alebo šaty sú po vybalení z batožiny tak pokrčené, že by bola škoda si ich obliecť? Teraz máte hotovo - je to rýchle a zvládne to každý.

  • Ideálny pomocník do domácností s alegrikmi
    Horúca para nielen účinne žehlí, ale tiež veľmi rýchlo a efektívne odstraňuje baktérie a roztoče. Účinnosť je 99,9 % a možno ju použiť najmä na spomínané matrace, posteľnú bielizeň, vankúše a detské mäkké hračky. Všetky tieto materiály sú trvalým zdrojom nepríjemností v podobe baktérií a roztočov v domácnostiach, ktoré sa v nich bez pravidelnej údržby množia a nielen materiál, ale aj vzduch sa stáva nočnou morou pre alergikov.

  • Pohodlie predovšetkým
    Môžete ohrievať horizontálne aj vertikálne a nepotrebujete ohrievaciu dosku. Stačí zavesiť košeľu alebo šaty na vešiak a za pár minút máte hotovo. Ručný naparovač LadySteam je pripravený na použitie za rekordných 25 sekúnd a inteligentne vás na to upozorní červeným blikajúcim hlavným svetlom, ktoré sa potom trvalo rozsvieti a vy ste pripravení na prácu. Proces naparovania je inteligentne signalizovaný zeleným podsvietením, ktoré vás informuje. Nádržka na vodu s objemom 100 ml vystačí na 9 minút naparovania, čo je dosť dlhá doba na tričko aj plesové šaty. Vďaka technológii AntiDrip je vaša práca pohodlnejšia, takže sa nemusíte obávať kvapkania vody z otvorov na výstup pary.


Kľúčové vlastnosti

  • Vertikálne a horizontálne naparovanie bez potreby žehliacej dosky
  • Hygienické ošetrenie horúcou parou odstraňuje nepríjemné pachy a baktérie
  • Parný výkon 15 g/min.
  • Extra ľahká konštrukcia pre pohodlnú prácu

Technická špecifikácia
Teplota pary 100 °C
Čas zahrievania 25 sekúnd
Nádrž na vodu 100 ml
Výstup pary 15 g/min
Napájanie 980 W
Hladina hluku Neuvedené
Režimy pary Nie
Vlastnosti a funkcie Indikácia LED
Vertikálne, horizontálne alebo prevrátené naparovanie
Ochrana proti nepoužívaniu, prehriatiu a suchej nádrži
Dĺžka šnúry 2 m
Rozmery 9,4 × 10 × 25,6 cm
Hmotnosť 560 g

Obsah balenia:

  • Naparovač
  • Odmerka
  • Dokumentácia

Recenzia na Salente LadySteam, ručný naparovač odevov a hygienický čistič 2v1

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky