Niceboy ION AirFryer PRO

tento produkt si práve pozerá 7 zákazníkov
Nové
CENA S DPH
77
Cena bez DPH: 64,17
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24,00 €
Kód produktu: 479760

POPIS: Niceboy ION AirFryer PRO


Vychutnajte si chrumkavú dobrotu s minimom oleja a maximálnou chuťou

Niceboy ION AirFryer PRO je revolučný kuchynský pomocník, ktorý vám umožní pripraviť zdravé a chutné jedlá s minimálnym množstvom oleja. Disponuje priestrannou nádobou s objemom 6,5 litra, 12 prednastavenými programami a širokým rozsahom teplôt od 80 do 200 °C pre maximálnu flexibilitu pri varení. Vďaka praktickému dotykovému displeju a ľahko umývateľnej nádobe je používanie a údržba mimoriadne jednoduchá a pohodlná.

O produkte

  • Vďaka priestrannej nádobe zvládnete všetko naraz a čerstvé, či už varíte pre rodinu alebo priateľov
    Mimoriadne veľká vyberateľná nádoba s objemom 6,5 litra vám poskytne dostatok priestoru na prípravu väčšieho množstva potravín naraz, takže je ideálna pre veľké rodiny alebo hostiny s priateľmi. Vďaka tomuto objemu môžete pripraviť jedlo až pre osem osôb. V hrnci môžete ľahko pripraviť aj väčšie jedlá, napríklad pečené kurča alebo veľké pečivo. Veľkokapacitná nádoba vám umožní uvariť všetko naraz bez toho, aby ste museli variť v niekoľkých fázach. To šetrí čas, uľahčuje plánovanie jedál a zabezpečuje, že všetko môže byť pripravené naraz a čerstvé.

  • Objavte čaro jednoduchého varenia s 12 špeciálnymi programami a jednoduchými nastaveniami
    Vo fritéze Niceboy ION AirFryer PRO nájdete 12 špeciálnych programov na prípravu rôznych druhov mäsa, rýb, hranolčekov, zeleniny, sladkého a slaného pečiva, ovocia a ďalších pokrmov. Rýchlo a jednoducho dosiahnete dokonalé výsledky bez zložitých nastavení. Prípadne môžete nastaviť teplotu a čas ohrevu manuálne. Rozsah teplôt od 80 do 200 °C umožňuje šetrné sušenie aj intenzívne grilovanie, takže spolu s časovačom môžete prispôsobiť prípravu rôznych receptov a zabezpečiť najlepšie výsledky.

  • Dokonalý dizajn na pohodlné varenie a bezproblémové čistenie
    Používanie fritézy Niceboy ION AirFryer PRO je vďaka jej praktickému dizajnu jednoduché a pohodlné. Vnútorná nádoba je vyrobená z kvalitného nepriľnavého materiálu, ktorý zabezpečuje ľahké uvoľňovanie potravín a minimalizuje potrebu oleja. Po varení ju jednoducho vyberte a umyte - nádoba je plne vhodná do umývačky riadu, čo výrazne uľahčuje údržbu a čistenie. Vďaka tejto kombinácii jednoduchého používania a jednoduchej údržby sa môžete sústrediť na vychutnávanie skvelých jedál bez stresu z upratovania po varení.

  • Bezpečnosť varenia na prvom mieste
    Fritéza Niceboy ION AirFryer PRO je vybavená ochranou proti prehriatiu, pri ktorej sa automaticky vypne, ak teplota prekročí bezpečné limity. Medzi ďalšie praktické bezpečnostné funkcie patrí automatické vypnutie a odpojenie od napájania, ak nie je kôš úplne zasunutý do tela spotrebiča, čo zabraňuje nehodám. Pre maximálnu stabilitu počas používania je fritéza vybavená protišmykovými gumovými nožičkami, ktoré zabraňujú pohybu a zabezpečujú bezpečnú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia odloženého štartu
  • Časovač umožňuje nastaviť teplotu až na 60 minút, po ktorých sa fritéza automaticky vypne
  • Nastaviteľný rozsah teplôt 80 - 200 °C vám umožňuje presne nastaviť ohrev pre rôzne druhy potravín, od šetrného sušenia až po intenzívne grilovanie
  • Odnímateľnú nádobu možno ľahko umývať aj v umývačke riadu, čo výrazne uľahčuje údržbu a čistenie po varení
  • Súčasťou balenia je aj špeciálna nepriľnavá hliníková mriežka, ktorá zabezpečuje rovnomerné varenie a jednoduchú údržbu
  • Fritéza Niceboy ION AirFryer PRO je vybavená praktickým dotykovým displejom, ktorý zabezpečuje jednoduché a intuitívne ovládanie všetkých funkcií

Technická špecifikácia
Menovité napätie 220 V – 240 V
Menovitá frekvencia 50 Hz - 60 Hz
Menovitý výkon 1600 W
Vnútorná kapacita 6,5 l
Bezdrôtová konektivita Nie
Vnútorný priemer jedného koša Neuvedené
Hmotnosť 3,8 kg
Rozmery 28 x 27,5 x 37 cm

Obsah balenia:

  • Fritéza
  • Dokumentácia

Recenzia na Niceboy ION AirFryer PRO

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky