Lenovo ThinkPad E16 Gen1 notebook, Intel i5-1335U, 16 GB/512 GB SSD, 16" WUXGA IPS, AG IntelIrisXe, Win11Pro, čierna

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Nové
Cena s DPH
1068.99 €
993,99
Cena bez DPH: 828,33
QUATRO - nákup na splátky
AKCIA: Využi teraz
0% úrok na splátky.

Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
107,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
194,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
71,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
121,00 €
Kód produktu: 465000

POPIS: Lenovo ThinkPad E16 Gen1 notebook, Intel i5-1335U, 16 GB/512 GB SSD, 16" WUXGA IPS, AG IntelIrisXe, Win11Pro, čierna

Buďte krok pred konkurenciou

Dokonalú synergiu priestranného displeja, modernej technológie a neotrasiteľnej spoľahlivosti získate v notebooku Lenovo ThinkPad E16. Toto zariadenie predstavuje ideálneho partnera pre malé podniky, domáce kancelárie a pre všetkých, ktorí hľadajú nástroje na dosiahnutie výnimočnej produktivity. Jeho odolnosť a kvalitné zabezpečenie prinášajú pokoj a istotu, zatiaľ čo jeho dlhá výdrž ponúka nepretržitú prácu bez kompromisov. Každá funkcia tohto notebooku je navrhnutá tak, aby zodpovedala vašim požiadavkám, dávala vám presne to, čo potrebujete, a udržovala vás stále o krok pred konkurenciou.

O produkte

  • Výkon pre každodenné nasadenie
    S notebookom ThinkPad E16 Gen 1 sa vám otvára svet neobmedzenej produktivity. Je pripravený a vybavený na to, aby uspokojil všetky požiadavky vašich obľúbených kancelárskych a podnikových aplikácií. Jeho srdcom je procesor Intel Core 13. generácie, ktorý prináša nebývalý výkon a spoľahlivosť. Tento výkon je ešte umocnený operačnou pamäťou DDR4 a rýchlym SSD diskom M.2 PCIe NVMe, ktorý ponúka bleskový prístup k vašim dátam a aplikáciám. S ThinkPad E16 Gen 1 objavíte nový štandard pre efektívnu prácu.

  • Zabezpečenie pre vaše podnikanie
    Notebook ThinkPad E16 predstavuje pevný štít vášho podnikania proti kybernetickým hrozbám. Vychutnajte si komfort a bezpečnosť s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov v zapínacom tlačidle, ktorá umožňuje okamžité a bezpečné prihlásenie jediným dotykom prsta. Táto technológia je doplnená pokročilou funkciou TPM 2.0 (Trusted Platform Module), ktorá zaisťuje šifrovanie vašich dôverných dát a ochranu súkromia. Okrem toho, ThinkPad E16 ponúka špičkové bezpečnostné prvky v samotnom systéme BIOS, slot pre zámok Kensington Nano Security a dokonca fyzický kryt kamery pre maximálnu ochranu vášho súkromia.

  • Perfektná kombinácia funkcií a odolnosti
    S notebookom ThinkPad E16 získate odolného spoločníka, ktorý je vytvorený s dokonalou precíznosťou a starostlivo prepracovanými detailmi. Jeho konštrukcia prešla náročnými testami na spoľahlivosť a odolnosť, spĺňa vybrané vojenské štandardy MIL-STD-810H a vydrží extrémne podmienky, vrátane otrasov, vibrácií a teplotných výkyvov. Klávesnica, pánt, povrchová úprava a odolnosť voči tlaku - všetko bolo starostlivo testované pre maximálnu životnosť . Tento notebook je ideálny pre firemné prostredie, kde je možné naplno využiť jeho odolnosť a spoľahlivosť. Avšak, jeho robustnosť a výdrž ocenia aj študenti pri náročnom štúdiu alebo rodiny pre bežné domáce použitie. ThinkPad E16 - notebook pripravený na akékoľvek výzvy, kdekoľvek a kedykoľvek.

  • Vynikajúca ergonómia
    Na palube má skvelú ergonomickú klávesnicu s unikátnym polohovacím zariadením TrackPoint, ktorá je navyše odolná proti poliatiu. Oproti štandardným klávesniciam vám poskytne plynulý a presný zážitok z písania, redukujúci zbytočné preklepy na minimum. Navyše, jeho rozsiahly dotykový touchpad môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám a preferenciám, čo vám umožní mať vždy optimálne možnosti ovládania priamo na dosah prsta.

  • Potrebné možnosti konektivity
    Za samozrejmosť je možné považovať integráciu rozhrania USB 2.0, 3.2 Gen 1, Type-C 3.2 Gen 2 a dokonca moderného Thunderbolt 4/USB4, s ktorým môžete pripojiť najmodernejšie zariadenie s prenosovou rýchlosťou až 40 Gb/s. K tomu pridajte bezdrôtové technológie WiFi 6. generácie a Bluetooth, ktoré zaručujú rýchle a stabilné pripojenie. A k tomu všetkému, vďaka HDMI rozhraniu môžete ľahko pripojiť externé zobrazovacie zariadenie pre širší vizuálny zážitok. S ThinkPad E16 získate konektivitu, ktorú očakávate od moderného notebooku.

  • Spojenie prvotriednej zábavy a bezpečnej komunikácie
    Pre milovníkov filmov a hudby je ThinkPad E16 dokonalým spoločníkom, ktorý poskytuje vynikajúci audio zážitok vďaka stereo reproduktorom s technológiou Dolby Atmos . Konferenčné hovory s kolegami, klientmi alebo blízkymi sa stávajú hračkou vďaka ľahko ovládateľnej kamere s vysokým rozlíšením, ktorá je doplnená fyzickým záverom pre maximálnu ochranu súkromia. Bezpečnosť je na dosah - keď kameru nepotrebujete, jednoducho ju zakryjete. S notebookom ThinkPad E16 sú vaša zábava a komunikácia vo vysokej kvalite, zároveň s garanciou súkromia.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný a spoľahlivý notebook do firmy, kancelárie aj domácnosti.
  • S najnovším procesorom Intel Core 13. generácie a rýchlou pamäťou RAM zvládnete všetko, čo potrebujete.
  • Odolné prevedenie na každodenné použitie a nevadí mu ani náhodné poliatie klávesnice.
  • Vysoký štandard zabezpečenia súkromia a vašich dát.
  • Dlhá výdrž batérie.
  • Poskytuje všetku dôležitú konektivitu, vrátane moderného portu Thunderbolt 4/USB4.

Technická špecifikácia
Procesor
Procesor Intel Core i5 - 1335U
Počet jadier 10
Frekvencia procesoru 1,3 - 4,6 GHz
Operačný systém Windows 11 Pro
Displej
Uhlopriečka displeja 16"
Rozlíšenie displeja 1920 x 1200 (WUXGA)
Typ displeja antireflexný
Typ panelu IPS
Pomer strán 16:10
Jas 300 cd/m2
Dotykový displej nie
Pamäť
RAM 16 GB
Typ disku SSD
Kapacita pevného disku 512 GB
Grafická karta Intel Iris Xe Graphics
Výbava
Konektory 1x USB 2.0
1x USB 3.2 Gen 1
1x USB-C 3.2 Gen 2 (support data transfer, Power Delivery 3.0 and DisplayPort 1.4)
1x Thunderbolt 4 / USB4 40Gbps (support data transfer, Power Delivery 3.0 and DisplayPort 1.4)
1x HDMI 2.1, up to 4K/60 Hz
1x Ethernet (RJ-45)
1x Headphone / microphone combo jack (3,5 mm)
Čítačka kariet nie
Web kamera FHD 1080p + IR Hybrid s fyzickým krytom
Klávesnica Klávesnica s podsvietením a numerickou časťou
Reproduktory 2 x 2 W
Čítačka odtlačkov prstov áno
Optická mechanika nie
WiFi a/b/g/n/ac/ax
Bluetooth 5.1
Batéria
Batéria 57 Wh
Napájací adaptér 65 W
Ostatné
Rozmery 356,1 x 247,7 x 19,85 mm
Hmotnosť 1,97 kg

Obsah balenia:

  • Notebook Lenovo
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Recenzia na Lenovo ThinkPad E16 Gen1 notebook, Intel i5-1335U, 16 GB/512 GB SSD, 16" WUXGA IPS, AG IntelIrisXe, Win11Pro, čierna

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky