Lamax PartyGo1 Play

Tento týždeň zakúpili 2 zákazníci
Nové
CENA S DPH
79,90
Cena bez DPH: 66,58
Kód produktu: 477711

POPIS: Lamax PartyGo1 Play


Prenosný Bluetooth party reproduktor s madlom

Udávaj tón každej party s prenosným reproduktorom LAMAX PartyGo1 Play. Jeho neveľké telo so šikovným madlom ukrýva značný výkon 50 W. Kdekoľvek si len spomenieš, naservíruje ti silný, plný a bohatý zvuk vďaka technológii BeatBass. Či už sa jedná o poriadnu párty alebo záhradnú grilovačku, vždy im dodajú ten správny vibe aj 3 režimy LED podsvietenia a pribalený mikrofón, s ktorým si užiješ super karaoke alebo môžeš akciu moderovať. Bluetooth 5.3 zariadi okamžité spárovanie repráku s akýmkoľvek zariadením a istotu bezchybného prenosu až na 18 m. Pripojiť ho možno ale aj cez USB, microSD, prípadne AUX a vie sa premeniť v powerbanku cez USB-A vstup. Poriadnu muziku si užiješ aj na cestách, batéria repráku vydrží až 15 hodín a vďaka praktickému popruhu si ho pohodlne hodíš cez rameno. Pokiaľ je jeden reprák málo, pomocou True Wireless technológie ho pohodlne spáruješ s ďalším. Nemáš práve po ruke svoj playlist? Využi FM rádio, ktorý ľahko naladíš. Reproduktor podporuje hlasových asistentov a ovládneš s ním aj telefónne hovory .

O produkte

  • Veľký výkon v malom tele
    LAMAX PartyGo1 Play dokonale klame svojim kompaktným telom, v ktorom sa ukrýva zvuk s výkonom 50 W , ktorý spoľahlivo rozprúdi každú párty. LAMAX BeatBass ® technológia prehrá zvuk v perfektnej kvalite. Bohatý a silný sound ešte podporuje možnosť zapnutia zvýraznenia basov na ovládacom paneli a ovládania hlasitosti. Keď budeš chcieť rozbehnúť ešte väčší večierok, pripoj si jednoducho pomocou technológie True Wireless ďalší reprák PartyGo1 Play.

  • Skvelá párty s playlistom aj rádiom
    Mať pripravený vlastný výber party songov je top, ale keď musíš improvizovať, hodí sa aj možnosť naladiť FM rádio a svoju obľúbenú stanicu. Ktorúkoľvek akciu si môžeš skúsiť aj odmoderovať vďaka pribalenému mikrofónu , ktorý je parádnou výbavou aj pre karaoke. 3 režimy LED podsvietenia na prednom paneli ešte dotvoria atmošku. Svoj playlist potom spustíš cez Bluetooth 5.3, ktorý sa spáruje s rôznymi zariadeniami a je zárukou kvalitného prenosu až na 18 m. Alebo môžeš využiť USB, microSD kartu, prípadne kábel.

  • Nedôjde mu dych doma ani na cestách
    Šťava vydrží PartyGo1 Play až 15 hodín, v kľude si tak jeho zvuk užívaj aj na cestách. Keď potrebuje dodať energiu, upozorní ťa indikátor batérie. Ergonomické madlo, pribalený popruh cez rameno, kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť sú ďalšie plusy nahrávajúce tomu, že sa reprák stane tvojím nerozlučným parťákom. Vďaka USB-A vstupu zvládne poslúžiť aj ako powerbanka. Aby toho nebolo málo, rozumie si s hlasovými asistentmi Siri a Google Assistant a pri spárovaní s telefónom umožňuje ovládanie hovorov.

  • 50 W zvuk
    LAMAX PartyGo1 Play klame malým telom, pritom skrýva výkon o veľkosti 50 W, a to už na poriadnu párty stačí. A keby nie, pripojenie ďalšieho PartyGo1 Play pomocou funkcie TWS zdvojnásobí výkon.

  • FM rádio
    LAMAX PartyGo1 Play umožňuje počúvanie rozhlasových staníc vďaka integrovanému FM rádiu. Aj keď nemáte po ruke vlastný playlist, stačí naladiť frekvenciu obľúbenej stanice a počúvať nielen hudbu, ale napríklad aj správy alebo iné programy.

  • Ďalšie možnosti pripojenia
    Vyber si pripojenie podľa svojho gusta. LAMAX PartyGo1 Play umožňuje prehrávanie cez SD kartu, USB port alebo AUX. Prostredníctvom USB-A portu sa vie premeniť aj v powerbanku.

  • Ovládanie telefónnych hovorov
    Využívať je možné u reproduktora aj možnosť handsfree funkcie vďaka integrovanému mikrofónu. Telefónne hovory sa ovládajú pomocou tlačidiel na ovládacom paneli alebo cez hlasových asistentov Siri a Google Assistant.

Kľúčové vlastnosti

  • Na jedno nabitie funguje reproduktor až 15 hodín, čo stačí na slušnú párty aj na výlety
  • Reproduktor je možné prepojiť so zariadením prostredníctvom najmodernejšieho Bluetooth 5.3, ktoré umožňuje bezchybný prenos až na vzdialenosť 18 metrov
  • Vodeodolnosť podľa štandardu IP67 reprák chráni pred spŕškami vody, takže mu neublíži vonkajšie prostredie ani rozbehnutá akcia
  • Pre moderáciu alebo karaoke je možné pripojiť k reproduktoru mikrofón, ktorý je súčasťou balenia
  • Celá predná strana reproduktora disponuje tromi režimami LED podsvietenia, jednoducho ideálny parťák na párty

Technická špecifikácia
Typ reproduktora Bezdrôtový, party, prenosný
Výkon 50 W
Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz
Veľkosť meniča 2 × 75 mm + 2 × 31 mm
Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.3
Podporované kodeky SBC
Dosah Bluetooth Až 18 m
Kapacita batérie 5000 mAh
Doba prehrávania Hlasitosť 50 % - 15 h
Hlasitosť 80 % - 7,5 h
(s vypnutým podsvietením)
Čas nabíjania z 0 % na 100 % 4 hodiny
Nabíjanie USB-C
Možnosť prehrávania Bluetooth, micro SD karta, USB a 3,5 mm jack
Pamäťová karta – podporované formáty WAV/MP3/FLAC/APE
Pamäťová karta – kapacita Až 128 GB
Stupeň krytia IP67
Podsvietenie 3 svetelné režimy s možnosťou vypnutia
Konektivita USB-C na nabíjanie
Mikrofón a handsfree Karaoke mikrofón + Integrovaný mikrofón na hovory
Ovládať handsfree je možné tlačidlami na reproduktore
Je možné prijať, ukončiť alebo odmietnuť hovor
Funkcie Funkcia powerbanky cez USB-A port
ovládanie skladieb (Prehrať/Pozastaviť, Ďalšia/Predchádzajúca skladba)
ovládanie hlasitosti
ovládanie telefónnych hovorov (Prijímanie / odmietanie prichádzajúcich hovorov, ukončenie hovoru)
podpora hlasových asistentov (Siri, Google Assistant)
TWS funkcie
LAMAX BeatBass technológia
Moderovanie + karaoke režim s mikrofónom
FM rádio
Rozmery 320 × 280 × 174 mm
Hmotnosť 2244 g

Obsah balenia:

  • Reproduktor
  • 3,5 mm audio kábel
  • Nabíjací kábel
  • Mikrofón
  • Dokumentácia

Recenzia na Lamax PartyGo1 Play

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky