JBL Xtreme 4 reproduktor, modrý

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
349
Cena bez DPH: 290,83
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 478230

POPIS: JBL Xtreme 4 reproduktor, modrý


Je čas žiť poriadne nahlas!

Prenosný vodeodolný reproduktor JBL Xtreme 4 prináša novú úroveň masívneho zvuku JBL Pro Sound s úžasnou dynamikou, a to dokonca aj pri vysokej hlasitosti, vďaka dvom výkonným basovým reproduktorom a dvom výškovým reproduktorom. Duálne pulzujúce JBL pasívne žiariče prinášajú hlbšie basy, ktoré vás nenechajú v pokoji. Chcete si užívať hudbu vonku? Vďaka praktickému ramennému popruhu to nie je žiadny problém a robustné gumové chrániče spolu s odolnosťou voči vode aj prachu triedy IP67 zaistia, že ani nečakaný dážď alebo namočenie v jazere nezastaví zábavu. A keď je čas vytvoriť ešte väčší hudobný zážitok, jednoducho spárujte dva reproduktory Xtreme 4 a užite si stereo zvuk. Alebo na vašej ďalšej party využite funkciu Auracast a prepojte Xtreme 4 s akýmkoľvek prenosným reproduktorom JBL kompatibilným s touto funkciou, takže vaši priatelia si budú užívať atmosféru s rovnakým playlistom, či už sú vonku pri bazéne alebo sa bavia vo vnútri. Až 24 hodín prehrávania a praktická funkcia powerbanky na dobitie vašich zariadení sa postarajú, aby ste nemuseli riešiť nabíjanie až do rána. A navyše je tento reproduktor vyrobený z recyklovaného plastu a recyklovanej tkaniny. JBL Xtreme 4 vám prináša vzrušujúci zvuk – kdekoľvek.

O produkte

  • Nová úroveň ohromujúceho zvuku JBL Pro Sound
    Dva basové reproduktory, dva výkonné meniče a pulzujúce duálne pasívne žiariče JBL sa bez problémov postarajú o dynamický zvuk, ktorý vás pohltí a prináša hlbšie basy a všetky detaily. Nechajte sa uniesť vašou hudbou, nech ste kdekoľvek.

  • Až 24 hodín prehrávania a 6 hodín navyše vďaka Playtime Boost
    Vaše dobrodružstvá sprevádzané hudbou môžu trvať pokojne celý deň. Preneste si svoj Xtreme 4 so sebou z jednej miestnosti do druhej, na párty na záhrade alebo sa napríklad vydajte na pláž. Vďaka výdrži batérie až 24 hodín môžete prehrávať hudbu, kým slnko nezapadne – a znova nevyjde – než ho budete potrebovať nabiť. A pre predĺženie času prehrávania jednoducho stlačte tlačidlo Playtime Boost, aby ste získali až 6 hodín výdrže batérie navyše. Výkon sa vyladí a optimalizuje pre hlasnejší a ostrejší zvuk.

  • Praktický ramenný popruh
    Reproduktor môžete nosiť na ramene alebo si popruh nastaviť na nosenie krížom, podľa vášho štýlu a nálady.

  • AI vylepšenia kvality zvuku
    Dostaňte zo svojho reproduktora maximum. Funkcia AI Sound Boost analyzuje prichádzajúci zvukový signál v reálnom čase a zároveň využíva AI algoritmus a predvída pohyb a odozvu výkonu reproduktorov. Vďaka tomu dostane možnosti meniča na maximum a plne využíva dynamický rozsah pre lepší a výkonnejší zvuk. Navyše tiež znižuje skreslenie aj pri vysokej hlasitosti a maximalizuje výkon basov a celkovú hlasitosť.

  • Odolnosť voči vode aj prachu
    Odolnosť voči vode i prachu triedy IP67 reproduktora JBL Xtreme 4 zaistí, že sa tento prenosný reproduktor nezľakne žiadneho prostredia, od partie pri bazéne až po piknik na pláži.

  • Prepojenie viacerých reproduktorov pomocou funkcie Auracast
    Chcete ešte väčší zvuk JBL Pro Sound? Spárujte dva reproduktory JBL Xtreme 4 v stereo režime pre širšiu zvukovú scénu. A pre vaše najväčšie party môžete bezdrôtovo prepojiť viac JBL reproduktorov pomocou funkcie Auracast. Alebo môžete rozprúdiť vašu party vďaka funkcii JBL PartyBoost a pomocou aplikácie JBL Portable spárovať váš Xtreme 4 s ďalšími reproduktormi kompatibilnými s funkciou PartyBoost.

  • Nabíjanie pomocou vstavanej powerbanky
    Keď si práve užívate skvelú zábavu, nie je čas na pauzu. Vďaka zabudovanej powerbanke reproduktora JBL Xtreme 4 si môžete dobiť vaše zariadenie bez toho, aby ste museli prerušiť prehrávanie hudby.

  • Vymeniteľná batéria
    Chcete ešte zvýšiť životnosť vášho reproduktora? Vymeňte dobíjateľnú batériu v troch jednoduchých krokoch a váš JBL Xtreme 4 bude späť na plnej kapacite.

  • Rýchle nabíjanie
    Potrebujete rýchlo doplniť energiu, aby ste vydržali až do konca party? Stačí desať minút nabíjania a môžete si užívať ďalšie dve hodiny hudby.

  • Aplikácia JBL Portable
    Použite aplikáciu JBL Portable a získajte aktualizácie, produktovú podporu a prístup k ďalším funkciám, to všetko jednoducho priamo z vášho telefónu. Vylaďte si zvuk presne podľa seba vďaka niekoľkým možnostiam predvolieb EQ. Alebo použite plne prispôsobiteľný ekvalizér a upravte si výšky, stredy aj basy - takže vaša hudba bude znieť presne tak, ako chcete.

  • Vyrobený z recyklovaných materiálov
    Na výrobu reproduktora JBL Xtreme 4 bol použitý recyklovaný plast a tkanina na mriežku reproduktora. Navyše je dodávaný v balení z papiera s certifikáciou FSC potlačeného sójovým atramentom.

Kľúčové vlastnosti

  • Masívny zvuk JBL Pro Sound ďalšej úrovne
  • Až 24 hodín prehrávania plus 6 hodín prehrávania s Playtime Boost
  • Pohodlný ramenný popruh
  • AI Sound Boost
  • Odolnosť voči vode a prachu
  • Pripojenie viacerých reproduktorov pomocou Auracast
  • Napájanie pomocou vstavanej powerbanky
  • Vymeniteľná batéria
  • Rýchle nabíjanie
  • Aplikácia JBL Portable
  • Vyrobené čiastočne z recyklovaných materiálov

Technická špecifikácia

Bluetooth verzia: 5.3
Podpora: A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Prevodník: 2 x 70 mm woofer / 2 x 2,75 ”, 2 x 20 mm tweeter / 2 x 0,75 ”
Tweeter: 2x 20 mm
Výstupný výkon: 2 x 30 W RMS woofer + 2 x 20 W RMS tweeter (režim napájania zo siete)
2 x 20 W RMS woofer + 2 x 15W RMS tweeter (režim napájania z batérie)
Frekvenčná odozva: 44 Hz - 20 kHz
Odstup signálu od šumu: > 80 dB
Typ batérie: Lítium-iónová polymérová 68 Wh (ekvivalent 7,2 V/9444 mAh)
Čas dobíjania batérie: 3,5 hodiny (20 V/3 A)
Čas prehrávania hudby: až 24 hodín (v závislosti od úrovne hlasitosti a audio obsahu)
Rozmery: 297 x 149 x 141 mm
Hmotnosť: 2,1 kg

Obsah predajného balenia:

  • 1 x Reproduktor JBL Xtreme 4
  • 1 x PD adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na JBL Xtreme 4 reproduktor, modrý

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky