JBL Live Flex TWS bezdrôtové slúchadlá, ružové

Nové
Cena s DPH
179.9 €
129,90
Cena bez DPH: 108,25
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30,00 €
Kód produktu: 478621

POPIS: JBL Live Flex TWS bezdrôtové slúchadlá, ružové

Spoločník na celý deň

Žite v rytme svojho osobného soundtracku s otvorenými slúchadlami so skutočne adaptívnym potlačením hluku, navrhnutými pre celodenné pohodlie a verné počúvanie na cestách. Od kancelárie až po každodenné prechádzky mimo nej, prachotesné a vodotesné slúchadlá JBL Live Flex s certifikáciou IP54 sú ideálnym zvukovým spoločníkom na prácu, odpočinok alebo zábavu. Vylaďte hluk a rozptýlenie a uskutočnite krištáľovo čisté hovory kdekoľvek a ponorte sa do priestorového zvuku JBL Spatial Sound. Optimalizujte svoj zážitok z počúvania podľa svojho individuálneho profilu počúvania vďaka funkcii Personi-Fi 2.0 a preferenciám prostredníctvom aplikácie. A keďže nikto nemá čas na vybité batérie, až 40 hodín prehrávania a Qi bezdrôtové nabíjanie vás udrží v pohybe rýchlosťou života.

O produkte

  • Zvuk JBL Signature Sound a Personi-Fi 2.0
    Počúvajte svoju hudbu v širokom spektre s 12 mm neodýmovými meničmi dokonale vyladenými pre vysoko verné počúvanie na cestách s hlbokými basmi a zvukom JBL Signature Sound. Potom použite funkciu Personi-Fi 2.0 na optimalizáciu vášho zvukového zážitku na základe vášho jedinečného profilu počúvania.

  • Vytvorte si vlastné zvukové profily
    Personi-Fi 2.0 vám umožní vytvoriť si vlastný zvukový profil, ktorý bude presne zodpovedať vášmu sluchu a preferenciám. Experimentujte so širokou škálou nastavení, ako sú basy, výšky, korekcia hlasitosti a mnoho ďalších. Je to jednoduché as pomocou AI veľmi intuitívne. Nenechajte si ujsť šancu na doposiaľ nepoznaný zvukový zážitok a objavte, ako môže byť počúvanie hudby, filmov a hier ešte lepšie.

  • Pohlcujúci zvuk JBL Spatial Sound
    Nechajte sa uniesť vynikajúcim zvukovým zážitkom, ktorý vám ponúka JBL Spatial Sound. Využíva vyspelú audio technológiu, aby vytvoril autentický a realistický zvukový priestor okolo vás. Už nikdy nebudete mať pocit, že zvuk prichádza iba z jedného bodu. S JBL Spatial Sound sa budete cítiť ako v centre diania, či už sa jedná o sledovanie filmu, hranie hier alebo počúvanie hudby. Technológia rozloží zvuk do priestoru, aby ste mohli počuť všetky jemné detaily.

  • True Adaptive Noise Canceling
    Slúchadlá dokážu dokonale potlačiť drvivú väčšinu šumu a hluku z okolia, vďaka čomu sa môžete naplno ponoriť do počúvania - počúvajte viac toho, čo chcete, a menej toho, čo nechcete. Za týmto účelom sú slúchadlá vybavené technológiou True Adaptive Noise Canceling. Slúchadlá sa tak automaticky prispôsobia okoliu - eliminujú rušivé zvuk, ale stále vás budú udržiavať v strehu voči okoliu.

  • Napájacie púzdro
    Súčasťou je aj napájacie puzdro, ktoré zároveň slúži aj ako obal na slúchadlá. Vďaka tomuto puzdru získate k 8 hodinám výdrže batérie slúchadiel navyše ďalších 32 hodín. V prípade využitia technológie adaptívneho potlačenia hluku sa výdrž slúchadiel skráti na cca. 6 hodín.

Technická špecifikácia
Veľkosť meniča 12 mm dynamický menič
Napájanie 5 V / 1 A
Hmotnosť slúchadlá 5,05 g/ks (10,1 g kombinácia)
nabíjacie púzdro 37,94 g
Batéria slúchadlá Lítium-iónová polymérová (54 mAh/3,85 V)
nabíjacie púzdro Lítium-iónová polymérová (690 mAh/3,85 V)
Čas nabíjania 2 hodiny od úplného vybitia
Čas prehrávania 8 hodín so zapnutou funkciou Bluetooth a vypnutou funkciou ANC
6 hodín so zapnutou funkciou BT a ANC
Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz
Impedancia 32 Ohm
Citlivosť 101 dB SPL@1 kHz
Max SPL 93 dB
Citlivosť mikrofónu -38 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth 5.3
Frekvencia Bluetooth 2,4 GHz – 2,4835 GHz
Výkon Bluetooth <12 dBm
Podporované kodeky A2DP 1.3.2, AVRCP 1.6.2, HFP 1.7.2
Max teplota 45 °C

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL
  • Nabíjacie púzdro
  • Dokumentácia

Produktové video

Recenzia na JBL Live Flex TWS bezdrôtové slúchadlá, ružové

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky