Digitálny diktafón Sony PX470, čierny

Nové
Cena s DPH
96,99
Cena bez DPH: 80,83
Kód produktu: 456476

POPIS: Digitálny diktafón Sony PX470, čierny

Diktafón s nastaviteľným mikrofónom

Digitálny diktafón Sony PX470 je ideálny pre každú príležitosť, kedy je potrebné nahrávanie. Či už ide o osobné poznámky, stretnutie, konferenciu alebo domáce nahrávanie hudobných cvičení, diktafón spoľahlivo splní svoj účel. Vďaka nastaviteľnému ohnisku mikrofónu a možnosti potlačenia okolitého šumu ľahko dosiahnete požadovanú kvalitu zvuku podľa príležitosti. Dlhá výdrž batérie a rozšíriteľná pamäť umožní viac ako dvojdňovú nepretržitú prevádzku.

O produkte

  • Nastaviteľné parametre mikrofónu
    Nastavte mikrofón podľa svojich potrieb. Diktafón umožňuje potlačenie okolitého šumu ako aj naopak zachytenie aj vzdialených, menej výrazných zvukov ako napríklad štebotanie vtákov v pozadí. Funkcia Auto Voice Recording posilňuje frekvencie typické pre ľudský hlas a potláča všetky ostatné, takže aj v prípade väčšej vzdialenosti dokáže zachytiť hlasy bez toho, aby boli rušené pozadím. Taktiež je možné prepínať medzi módmi Focus mode a Wide-Stereo - prvá funkcia sústredí mikrofón jedným smerom, druhá naopak rozšíri ohnisko tak, aby bolo počuť všetkých účastníkov v miestnosti.

  • Rozšíriteľná pamäť a jednoduchý prenos súborov
    Diktafón ponúka základnú pamäť 4 GB, ktorá predstavuje zhruba 60 hodín nahrávania (mp3 formát v kvalite 128 kbps). Slot na SD kartu umožňuje rozšírenie o ďalších 32 GB. Diktafón je tiež vybavený USB konektorom, ktorý je možné priamo pripojiť k k počítaču a preniesť tak nahrávky bez potreby ďalších káblov.

  • Voliteľný formát
    Diktafón ponúka dve možnosti formátu - lineárny pcm a mp3. Formát mp3 je ideálny pre nahrávanie hlasov, keďže vyžaduje menej pamäte. Pre nahrávanie hudobných súborov zas môžete využiť práve LPCM formát, ktorý je detailnejší.

  • Spätné prehrávanie
    Nemusíte čakať na prepojenie s počítačom. V Player móde si poľahky vypočujete vaše nahrávky priamo z diktafónu. Mód taktiež umožňuje upraviť rýchlosť prehrávania a označovanie časových stôp - prepisovanie či dohľadanie potrebných častí nahrávky je tak oveľa jednoduchšie. Nahrávky sú naviac radené podľa dátumu, takže v nich nestratíte prehľad.

  • Dlhá výdrž batérií
    Diktafón je poháňaný dvomi AAA batériami, ktoré pri štandardnom nahrávani (mp3 - 128/192 kbps) vydržia až 55 hodín. Dlhé konferencie či eventy tak nie sú pre neho žiadny problém.

Technická špecifikácia
Typ digitálny diktafón
Podporované formáty nahrávania mp3, l-pcm
Podporované formáty prehrávania mp3, l-pcm, wma, aac-lc
Frekvenčná odozva 50 - 20 000 Hz
Konektivita USB
Zabudovaná pamäť 4 GB
Rozšíriteľná pamäť micro SD - 32 GB
Mikrofón Stereo
Funkcie Opakovanie
Nastavenie rýchlosti prehrávania
Potlačenie okolitého šumu
Auto Voice Recording
Focus Mode
Wide-Range Mode
Výdrž batérie od 40 h (lpcm 44,1 kHz 16 bit) po 62 h (mp3 48 kbps)
Typ batérií 2x AAA (súčasť balenia)
Rozmery 38 x 114 x 19 mm
Hmotnosť 74 g

Obsah balenia:

  • Sony PX470
  • 2x batérie AAA
  • Dokumentácia

Recenzia na Digitálny diktafón Sony PX470, čierny

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky