Canyon TWS-5 bezdrôtové slúchadlá, modré

Nové
CENA S DPH
19,90
Kód produktu: 479136

POPIS: Canyon TWS-5 bezdrôtové slúchadlá, modré

Tieto bezdrôtové slúchadlá sú určené pre tých, ktorí sú neustále v pohybe a radi počúvajú hudbu vo vysokej kvalite. Najnovšia verzia Bluetooth 5.3 zaisťuje stabilné spárovanie so zdrojom zvuku a medzi pravým a ľavým slúchadlom. Okrem toho vďaka tomuto protokolu sa prevádzka slúchadiel zvýši až na 7,5 hodiny. Jasný a priestorový stereo zvuk vám umožní vychutnať si svoju obľúbenú hudbu vo vysokej kvalite. Slúchadlá vám umožňujú prijímať telefónne hovory a používať hlasových asistentov bez toho, aby ste sa dotkli svojho smartfónu. Na nabíjanie kazety na slúchadlá sa používa kábel USB typu C, rovnaký, aký sa používa na väčšinu moderných smartfónov. Pohodlný dizajn štupľov do uší so silikónovými náušníkmi zaisťuje priliehavé uchytenie v uchu. Dodatočné náušníky v rôznych veľkostiach vám umožňujú si vybrať tie správne pre vás a zaistiť čo najpohodlnejšie uchytenie. Spoľahlivé zvukové zariadenie pre tých, ktorí milujú aktívny životný štýl!

O produkte

  • DOTYKOVÉ OVLÁDANIE
    Tlačidlo dotykového ovládania na slúchadlách vám umožňuje prijímať hovory alebo spúšťať hlasového asistenta bez toho, aby ste sa dotkli smartfónu.
  • KOMFORT V KAŽDOM DETAILE
    Kompaktné puzdro vybavené praktickou karabínou uľahčuje mať hudbu so sebou kamkoľvek idete.
  • SAMOTNÝ ŠTÝL
    Štýlový minimalistický dizajn a trendy farby – tieto slúchadlá sa stanú vaším štýlovým doplnkom na každý deň. Pohodlný tvar slúchadiel a náušníky rôznych veľkostí poskytnú úplný užívateľský komfort.
  • STABILNÉ PRIPOJENIE K AKÉMUKOĽVEK ZARIADENIU
    Najnovšia verzia BT 5.3 poskytuje stabilný signál, plynulé streamovanie zvuku a zlepšuje kvalitu telefónnych hovorov. Smartfón, notebook, tablet - vyberte akýkoľvek typ zariadenia, ktoré chcete pripojiť, a slúchadla Canyon poskytnú stabilné pripojenie a kvalitu zvuku počas hovorov.
  • DLHÁ HRACIA DOBA
    Technológia BT 5.3 tiež zaisťuje vyššiu energetickú účinnosť slúchadiel. Len s dvoma hodinami plného nabitia môžete prehrávať hudbu a telefonovať 7,5 hodiny. Slúchadlá je možné používať s puzdrom až 37,5 hodiny.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Bluetooth: v5.3
Bluetooth profily: SBC/AAC/HFP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: Neuvedené
Mikrofón: áno
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Aktívne potlačenie hluku: áno, ENC
Hmotnosť slúchadla: neuvedené
Výdrž batérie: do 7,5 hodín hudby/hovorov
do 37,5 hodín s puzdrom
Kapacita batérie: 40 mAh každé slúchadlo
500 mAh nabíjací dock
Dotykové ovládanie: áno

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacia kolíska
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Recenzia na Canyon TWS-5 bezdrôtové slúchadlá, modré

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky