Bezdrôtové slúchadlá Denon AH-GC30, čierne

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
CENA S DPH
239
Cena bez DPH: 199,17
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32,00 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50,00 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24,00 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46,00 €
Kód produktu: 404093

POPIS: Bezdrôtové slúchadlá Denon AH-GC30, čierne

Zvuk, ktorý prekonáva očakávania.

O produkte

  • Bezdrôtové slúchadlá Denon AH-GC30 integrujú najnovšiu technológiu na potlačenie šumu s novými meničmi Denon FreeEdge pre sprostredkovanie najlepšej audio skúsenosti. K dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Nové AH-GC30, sú druhou generáciiou slúchadiel s potlačením šumu od spoločnosti Denon, ktoré boli navrhnuté tak, aby vychádzali z oceneného zvuku a komfortu svojho predchodcu. Vyvinutý s novými veľkými 40 mm vyladenými meničmi FreeEdge s Hi-Res certifikáciou, si AH-GC30 zachovávajú svoju prirodzenú tónovú rovnováhu bez nadsadených sfarbení a zároveň prinášajú hlboko ponorný zážitok z počúvania - ideálny pre hudbu a filmy. Či už cestujete alebo pracujete, tri spôsoby zrušenia hluku zabezpečujú pokoj a ticho vždy po ruke. Nový monitor okolia znamená, že nikdy nezmeškáte oznámenie ani rozhovor. Dvojité mikrofóny poskytujú pozoruhodnú jasnosť hlasu pri uskutočňovaní a prijímaní telefonických hovorov. Tieto ľahké bezdrôtové slúchadlá do uší sú vybavené pokročilými technológiami Denon, ktoré dodávajú úžasný zážitok z počúvania každý deň.

  • Vychutnajte si hudbu a zábavu bezdrôtovo. Hi-Res certifikácia, vstavaná podpora pre AAC a Bluetooth aptX HD zaisťuje najvyššiu kvalitu zvuku.

  • Systém Denon na ochranu proti hluku novej generácie využíva dvojité mikrofóny na každom uchu a tri režimy na potlačenie šumu navrhnuté pre leteckú dopravu, dochádzanie do práce a kanceláriu. Každý režim je navrhnutý špeciálne na zníženie alebo odstránenie okolitého hluku vo vašom prostredí. Počúvajte hudbu, telefonujte, pozerajte filmy a sústreďte sa na svoju prácu bez rušivého hluku.

  • Ideálne pre dlhé posluchy, mäkké, nastaviteľné hlavové pásky a dvojité náušníky s pamäťovou penou zaručujú perfektné napasovanie a hodiny pohodlia, ktoré nikdy nie sú únavné.

  • Ľahké a sklopné AH-GC30 sú odborne navrhnuté pre tých, ktorí sú na cestách. Súčasťou balenia je luxusné vrecko na prenášanie slúchadiel a príslušenstva, kábel USB Micro-B, ktorý sa pripája na akúkoľvek USB nabíjačku, alebo USB port počítača na nabíjanie lítium-iónovej batérie a audio kábel so zabudovaným mikrofónom a diaľkovým ovládaním pre počúvanie s káblom.

Kľúčové parametre

  • Dizajnové unisex prevedenie s krásnym exteriérom
  • Technológia potlačenia okolitého hluku – 3 režimy
  • Bezdrôtová Bluetooth technológia a podpora aptX HD
  • Špičkový Hi-Fi zvuku vďaka FreeEdge meničom
  • Vhodné pre handsfree telefonovanie
  • Výdrž až 20 h na nabitie

Obsah balenia

  • Denon AH-GC30
  • dokumentácia


Technická špecifikácia
Typ: Over-Ear
Impedancia: 16 Ohm
Senzitivita: 98 dB/mW
Frekvenčná odozva: 5 – 50,000 Hz
Výkon RMS/MAX: 1,000 mW
Pripojenie: Bluetooth
Aktívne potlačenie hluku: áno
Hmotnosť: 300 g

Recenzia na Bezdrôtové slúchadlá Denon AH-GC30, čierne

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
Recenziu môže zadať len zákazník, ktorý si u nás tento produkt zakúpil.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky